torsdag 16 januari 2014

Arambol

I onsdags var det dags för marknad igen men vi bestämde oss för att åka till Arambol istället. På onsdagar är det ingen eftermiddagsworkshop så det var en perfekt dag för utflykt. Nu ville man göra nått annat efter att ha stått på huvud, händer och i brygga (med hjälp) Passen blir allt mer intensiva och svetten bokstavligen forsar! Arambol har jag hört mycket om min före detta elev och numera vän Marjan har berättat mycket. Hon var där på bröllopsresa. Niki var där för några dagar sedan på egen hand och var begeistrad. Hon hade hittat ett ställe med akustik transmusik på onsdagskvällen. 

Vi började med att ta en taxi till Ashvem vid fyratiden och fikade på underbara La Plage. Espresso och chokladtårta smakade fantastiskt! Stranden i Ashvem är bred och fin.

Sedan promenerade vi mot Arambol längs stranden, förbi Mandrem. Ju närmare vi kom Arambol desto mer människor såg vi som samlats för att meditera, göra yoga eller spela trummor i en trumcirkel.
Vi såg solnedgången. Kvinnor kom förbi och sålde saris och smycken, jag köpte lite saker, 100 rps för en sari, nästan lite väl billigt. När det blev mörkt på stranden fick vi en annan känsla och Niki speedade upp tempot så att vi kom in på  upp på den upplysta huvudgatan. Det fanns många intressanta affärer. Jag vill gärna komma tillbaka hit och shoppa! Sedan letade vi Double Dutch som Marjan tipsat om. Ett jättemysigt ställe! Vi försökte sedan hitta stället med akustiskt trans, och till slut. Men stället var sådär. Vi fick inte rätt känsla så vi var bara där en kort stund. Shivamoon blev nästa ställe. Supercoolt, på andra våningen med kuddar, låga bord och två killar och en tjej som hade en akustisk konsert med två gitarrer och sång typ lite Red house painters/Björk. Vi njöt av musiken och den trevliga stämningen på stället. Här är jag och Niki.
Sedan kom retreatets taxichaufför Ravi och hämtade oss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar